Iridescent Despre mine

Despre mine

Buna, sunt Cristina. Sunt mama lui Iris, mama lui Felix si pentru cei mai importanti oameni din viata mea sunt doar “mamiiii!”.

Fost jurnalist, gospodina d-aia de pune muraturi si-i ies BELEA, specialist SEO, crazy cat lady, crazy dog lady (is that a thing?), turnator de betoane, ocazional zugrav, dulgher si din cand in cand, femeie-motostivuitor.

Jack of all trades, master of none. Adica stiu din toate cate nimic, dar asta nu ma impiedica sa incerc.

Impreuna cu el, care e o fantoma din punct de vedere virtual, conducem balamucul numit casa dintr-un sat din Giurgiu. Aici ne-am mutat dupa ce n-am mai rezistat civilizatiei bucurestene.

Scriu de meserie de cand ma stiu. Primul meu articol e deja major. Chiar si in SUA poate sa-si ia si ceva de baut.
Cum imi amintesc? Pai a fost despre atacul asupra World Trade Center, iar de atunci sunt fix 22 de ani. Nu, nu l-am pastrat, din pacate. Ar fi fost interesant de recitit un material scris la 11 ani.

Ce veti gasi pe blogul asta? Pai, de toate: de la trucuri de gatit (hey, la asta ma pricep cel mai bine, zice-se!), articole de parenting despre astia micii, care ne scot fire albe, la absolut orice imi va mai trece mie prin cap. E un refugiu, un sanctuar. E locul in care ma retrag dupa o zi grea de munca.

Cu alte cuvinte, un blog cu de toate, o tocanita desavarsita, o Monica Tatoiu a blogurilor, doar cu mult mai putina notorietate.

Ah da, de toate mai putin politica, pentru ca vreau sa-mi mai pastrez un prieten, doi, trei…

Pentru orice sugestie, reclamatie si recomandare, scrieti degraba la cristina.raluca.glavan[@]gmail.com. Nu promit sa citesc mailurile, ca acolo primesc si facturi, iar pe alea le ocolesc cat pot, dar o data pe luna tot aveti o sansa.