Iridescent Ora de filozofie Imi vreau viata compusa din dimineti de duminica

Imi vreau viata compusa din dimineti de duminica

Obisnuia sa fie sambata ziua mea favorita din cele sapte ale saptamanii. Intre timp insa, de cand a aparut Iris, categoric mi-as dori sa am viata formata numai din dimineti de duminica.
Desi weekendul e format din doua zile si te-ai gandi ca prima e cea preferata de multi, eu am inceput sa ador duminicile.

De ce as vrea o viata compusa din zile de duminica

Sambata ma mai ridic din pat mai devreme ca ei doi si deseori ii gasesc pe-amandoi ciufuliti in pragul usii de la bucatarie, dupa ce eu deja deretic de vreo 50 de minute bune.

Duminicile insa aleg sa nu-mi pese asa tare si stau si eu inca putin in pat. Asa se face ca ne trezeste ea pe amandoi si nu pot eu descrie masura in care i se citeste fericirea pe fata cand vede ca suntem amandoi langa ea.

Fireste, daca refuza vreunul din noi sa se trezeasca e zgaltait bine, pe fundal de chicoteli. Asta daca nu cumva esti cu fata la ea, caz in care s-ar putea sa te trezesti ca te trage de pleoape.

Mai nou a inceput sa zica mama. Pe 28, chiar in ziua cand implinea 10 luni, a zis clar si raspicat “ma-ma”. Si de-atunci nu s-a mai oprit. Cat e ziua de lunga, incepand devreme de dimineata, maimutica mea o tine numai cu “mama” prin casa.

Deci da, vreau o viata din dimineti de duminica, incat mie sa-mi fie etern lene sa ma ridic din pat, el sa stie ca inca nu e ziua aia infama care incepe cu “L”, toate in timp ce ea nu stie decat ca suntem amandoi langa ea. Astea sunt clipele in care as opri timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post