Iridescent Despre cei mari Ce simti cand iti ticaie ceasul biologic

Ce simti cand iti ticaie ceasul biologic

femeie ce tine un ceas

Da, e pe bune, ti se poate intampla sa bata ceasul biologic la usa. Cu chestia asta ma amenintau toate babele, mai mult sau mai putin cunoscute mie. “Las’ ca ai sa vezi tu ca o sa vrei un copil”, “femeia nu e nimic daca nu e mama” si alte vomitive. Le dau acum dreptate, in retrospectiva? Bineinteles ca nu. Uite totusi ce simti cand iti “ticaie” ceasul biologic.

Ce simti cand iti ticaie ceasul biologic?

Pe cat de cliseic suna, treaba asta cu “ceasul biologic” chiar mi s-a intamplat. Cred ca a inceput pe la 27 de ani, e greu de spus exact pentru ca nu e ceva ce ieri nu simteai, iar azi simti.
Concret, daca nu cumva ai parte de o sarcina ce te ia pe neasteptate, si ajungi sa iti doresti un copil, acea senzatie, anume ca-ti doresti copilul respectiv e atipica.

Nu e ca si cum vrei vreo geanta, un fond de ten, o rochie, vreo vacanta sau cine stie ce experienta. Indraznesc sa spun ca nu se compara nici cu a vrea un animal de companie, ca atunci e clara treaba, stii exact ce vrei.

Voiam sa fim trei la cina

Nu, cand te loveste ceasul biologic (cu cuc) – pun intended – ai o senzatie pe care nu ti-o poti explica. Cel mai bine as putea s-o descriu ca un dor de cineva pe care inca nu l-ai cunoscut.

Tin minte clar o faza in care luam cina, intr-o zi de sambata, m-am uitat la masa la care mancam amandoi linistiti si la cum aveam (asa avem si acum), doar 2 scaune. Mi s-au umplut ochii de lacrimi, pentru ca atunci am realizat oficial ca voiam sa fim 3 la masa aia si m-a cuprins un dor imens.

Pana atunci mai avusesem ceva ganduri in directia asta, dar ratiunea le reducea rapid la tacere, pentru ca a fost o perioada cand amandoi am crezut ca nu vom vrea copii. Si nu voiam, cel putin nu noi de atunci.

Revenind insa la babe atotstiutoare, e musai de mentionat aici ca NU TUTUROR li se intampla treaba asta. Si e perfect ok sa fie asa, nu toate femeile au o dorinta arzanda sa fie mame si sunt la fel de femei ca cele care au un copil, doi, trei, cat le tine uterul.

Photo by Rachael Crowe on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post