Husa elastica de canapea – Toate motivele pentru care sa nu-ti iei una

Husa elastica de canapea

E plin internetul, mai ales Facebook-ul, de oferte de husa elastica de canapea, clipuri peste clipuri cu canapele imbracate in huse elastice colorate, in trei timpi si doua miscari. Asa ca am zis “pai ce, noi nu?”. Si mi-am luat. Si regret.

Husa elastica de canapea NU pica bine pe Klippan!

Va zic din capul locului ca n-am cine stie ce complicaciune de canapea. Am doua Klippan de la Ikea, au husele lor foarte ok, doar ca voiam ceva mai multa culoare, iar cei de la IKEA lasasera 2 nuante de gri si un negru ca optiuni la huse.

Ei, si dupa ce am vazut clipurile alea imbietoare, am zis ca musai sa luam si noi cate o husa d-asta elastica pentru fiecare canapea. Si am luat, pai ce, nu luam noi?

“Daca tot le iei, macar ia-le de pe Ali”, am gandit eu

Dar ca sa nu ne cocoseze la bani, caci am vazut cat costa pe site-urile obscure romanesti, am zis ca macar facem o treaba si le luam direct de la chinezi, asadar daduram comanda pe Aliexpress. Sunt fix aceleasi produse, nu va faceti griji.

Noroc ca treaba asta se intampla inainte sa bage astia vama, deci n-am avut parte de taxare suplimentara. Orisicat, doua huse elastice de canapea cu cate 2 huse de perna fiecare, toate identice intre ele, au venit undeva pe la 250 lei, cam la jumatate as aproxima fata de cat am fi dat in Romania pe acelasi produs.

A durat ceva, insa in cele din urma minunatele huse elastice au ajuns. Cred ca vreo 2 luni a durat. Incantati din cale afara, hai repede sa le punem pe canapele.

Husele elastice de canapea, un fel de chiloti pentru canapeaua ta

Mai oameni buni… Cum am dat-o, cum am intors-o, tot mitraliera iesea, ca-n bancul ala. Nu am nimerit nici pana in ziua de azi cum sa facem sa punem husa asta nenorocita pe canapea in asa fel incat sa pice perfect, asa cum o fac oamenii aia in clipuri.

Mereu pica intr-un fel care te duce cu gandul la niste chiloti trasi stramb pe cineva, pe care eventual pare ca-l si strang. Tarziu ne-am dat noi seama ca actorii din clipurile alea imbraca mai mereu cate o jumatate de coltar si au alta posibilitate de a ascunde cutele.

Iti dau ei niste rulouri de burete sa le bagi pe la incheieturi, insa cum te asezi un pic mai apasat pe canapea, cum haaat, a iesit husa de pe oriunde era infipta. Asa ca toata ziua stai si aranjezi la husa ca la niste haine primite de pomana, cu 2 masuri mai mici.

Si unde mai pui ca-s subtiri ca foaia de ceapa. Adica ok, ma asteptam ca nu au cum sa fie si elastice si frumoase si ieftine si din stofa de draperii. Dar astea chiar sunt subtiri, am cearsafuri de pat mai groase si mai calitative.
Asadar, in functie de ce culori alegi si de ce e pe sub husa, s-ar putea sa se vada prin ele bine de tot.

Husele elastice pentru canapea nu-s o idee buna daca ai pisici

Nu mai zic ca daca ai si pisici, poti la fel de bine sa bagi foarfeca-n ele. La mine dupa 3-4 luni si tot atatea pisici, au gauri si fire sarite de nu mai stiu sa numar.

Asadar, vreo 250 lei s-au dus pe apa sambetei doar ca eu sa aflu si sa ma conving ca husele alea elastice pentru canapea de le tot vezi peste tot sunt ca niste chiloti pentru canapea, doar ca de proasta calitate.

De banii astia imi luam o husa dedicata Klippan si stiam ca husa vine turnata pe canapea, iar calitatea materialului e ireprosabila.
Cum ar veni, in loc sa-i iau un costum, eu am gresit luandu-le cate o pereche de chiloti la canapelele mele.

Noroc ca le-a venit oamenilor astora mintea la loc si au inceput iar sa bage huse viu colorate, incat sa inlocuiesc carpele astea elastice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post