Iridescent Despre cei mari Cu ce se curata siliconul de pe maini

Cu ce se curata siliconul de pe maini

cum cureti siliconul de pe maini

N-am crezut vreodata ca o sa ajung sa scriu despre asta, dar asa e cand iti bagi coada in toate cele. Sau mainile, in cazul meu. Asadar iata cu ce se curata siliconul sanitar de pe maini cand e proaspat si te lipesti de tot in jurul tau.

Cum scapi de siliconul de pe maini

Cel mai probabil ti-a si fost al naibii de dificil sa faci cautarea asta, daca ai silicon sanitar pe maini. Eu stiu, ca l-am pus pe el sa caute, nu ma atingeam de nimic.

Asadar, am dat cu silicon in baie. Cum? Cu manusi? Dar la ce-mi trebuie manusi? “Las ca vad eu cum il curat dupa.” Mhm…

Si dupa am ramas captiva cu mainile in silicon precum un soarece in capcanele alea cu lipici.

Dar o rezolvam, zic. Pai n-o rezolvam noi? Da-mi acetona. Si dai, toarna acetona pe maini. Se ia cu acetona siliconul sanitar de pe maini? Mhn, n-as prea zice. Adica parca se amelioreaza temporar situatia, apoi cand se evapora acetona, iar ti se lipesc mainile una de alta ca intr-o rugaciune de duminica dimineata.

Asadar am trecut la nivelul urmator: periuta de unghii si sapun. M-am frecat cu astea doua, apoi am aplicat iar acetona. Bineinteles, din cauza frecarii temeinice, ma usturau mainile cand am dat cu acetona.

Cu ce se curata siliconul de pe maini

Prin urmare, l-am pus pe el sa caute o solutie minune. Ma asteptam la benzina sau alte substante periculoase, dar cand colo, surpriza: unt si bicarbonat de sodiu.

Si ca intotdeauna, eu n-am ce e necesar la indemana, motiv pentru care m-am uns cu simt de raspundere cu ulei si am inlocuit bicarbonatul de sodiu cu sare.

Am frecat bine palmele cu combinatia de mai sus si da, doamnelor si domnilor, e solutia miraculoasa. O alternativa ar fi, cica, deja faimosul WD40, care aparent functioneaza la fel de eficient.

Cert e ca dupa ce te cureti pe maini de silicon cu ulei si bicarbonat de sodiu sau sare si cu simt de raspundere, iti dispare complet senzatia de lipici pe maini si totodata disconfortul.

Desigur, silicon mai ramane pe ici pe colo pe maini, dar eu zic ca in proportie de peste 90% problema e rezolvata. Restul doar cojesti cand se usuca si se desprinde super usor.

Am zis ca e bine sa tin informatia asta aici, ca numai eu stiu cum fac si ma trezesc nu peste mult timp ca iar trebuie sa curat silicon de pe maini. Nu de alta, dar noi gasim mereu cate ceva de facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post